Simbolismul ocult al Parlamentului European! Ofensa uluitoare adusa femeilor de catre arhitecti!

Inca de la finalizarea acestuia pe 14 decembrie 1999, Parlamentul European a ridicat semne de intrebare cu privire la structura sa. 

Turnul principal, numit cladirea „Louise Weiss”, pare ciudat si modernist. De ce arata neterminata cladirea? Promotorii spun ca aceasta reflecta natura „neterminata a Europei”. Cu toate acestea, o simpla cercetare pe tema cladirii dezvaluie simbolismul intunecat si profund nedemocratic al cladirii. Sursa reala de inspiratie din spatele lui Louise Weiss este expunerea la credintele ezoterice de elita mondiala, aspiratiile lor intunecate si interpretarea Scripturilor antice.

Vom merge direct la subiect: cladirea Louise Weiss este menita sa arate exact ca pictura „Turnul Babel” de Pieter Brueghel cel Batran in 1563. Povestea spune ca Turnul Babel nu a fost finalizat. Deci, Parlamentul ONU practic continua lucrarile neterminate de Nimrod, infamul tiran, care a construit Turnul Babel pentru a-l sfida pe Dumnezeu. Credeti ca aceasta este o buna sursa de inspiratie pentru o institutie „democratica”?

turnul din babel

parliamentul european
Nimrod si Turnul Babel

Povestea lui Nimrod si Turnul Babel apare in numeroase texte de culturi antice, inclusiv ebraica, islamica, greaca si Cabala. Nimrod este declarat a fi fondatorul si rege al primului imperiu dupa potop. Domeniul sau include Babilon (Babel), Uruk, Akkad si Calne. El este cunoscut a fi un rege care a adus tirania oamenilor in timp ce incerca sa elimine credintele religioase.

In functie de descrierile biblice, Babel a fost un oras de mare umanitate, vorbind o limba unica si migrand catre est. A fost casa lui Nimrod. El a decis ca orasul ar trebui sa aiba un turn atat de mare ca „partea de sus ar trebui sa fie in ceruri”. Acest turn nu a fost totusi pentru inchinare si lauda lui Dumnezeu, dar a fost dedicat pentru slava unui om. Versiunea Midrash povestea ca constructorii turnului au spus:

„Dumnezeu nu are dreptul sa pastreze lumea de sus pentru el insusi, si sa lasa lumea mica pentru noi; de aceea noi va construim un turn, cu un idol si o sabie in varf, astfel incat ea poate aparea ca si cum ne-am propus un razboi cu Dumnezeu „.

Dumnezeu, vazand natura blasfemiatoare a turnului, a dat fiecarei persoana o alta limba pentru a le confunda. In imposibilitatea de a continua munca, oamenii s-au imprastiat in intreaga lume.

Simbolismul Parlamentului UE

Deci constructia Parlamentului European cu imaginea Turnului Babel trimite mesajul ca Nimrod a avut dreptate filozofia si lui Turnul Babel a fost o idee buna. Deci, suntemin cautarea:

– O introducerea treptata a tiraniei
– Eliminarea credintei in Dumnezeu si introducerea dependentei de putere
– Toate persoanele sa vorbeasca aceeasi limba si sa aiba aceeasi religie
– Respingerea lui Dumnezeu in incercarea de a deveni noi dumnezei

Stii ce? Aceste sunt perceptii majore din credintele ezoterice ale elitei Mondiale. Acestia nu sunt crestini si nu sunt legati de nimic. Sistemul credintei lor se bazeaza pe misterul religiilor (ritualuri pagane, cultul soarelui, avandul in vedere pe Lucifer, ca cel care a dat lumina rasei umane, vazandul Dumnezeu ca o forta care doreste sa pastreze oamenii in intuneric). Noua ordine mondiala vrea sa distruga cultul lui Dumnezeu, introducerea unei singure limbi si schimbarea democratiei in tiranie.

 

Afisul interzis

Iata posterul oficial DE promovare a Parlamentului UE:

poster masonic uniunea europeana
Vedem oameni din Europa la reconstruirea Turnul Babel. Iata cateva puncte de mentionat: in primul rand, avem o confirmare ca cladirea Louise Weiss a fost cu adevarat inspirata de Turnul Babel. Posterul recreaza Turnul exact dupa pictura lui Pieter Brueghel. Apoi, sloganul: „Europa: multe limbi o singura voce” se refera la Dumnezeu care creaza confuzie in randul oamenilor cu mai multe limbi. Parlamentul va inversa eficient pedeapsa lui Dumnezeu sa-i invete o lectie privind idolatrie si aroganta. Al treilea, priviti cu atentie la stele, la partea de sus. Nu cumv arata ciudat? Ele sunt cu susul in jos aka pentagrame inversate. Simbolismul din spatele pentagramelor este extrem de profund si complex, dar putem spune ca o pentagrama regulata se refera la „Guvernarea binelui” si o pentagrama inversa se refera la „Guvernarea raului”.

pentagrama lucifer

Acest poster a fost interzis din cauza protestelor a numeroase organizatii neguvernamentale. Acesta este insa extrem de revelatoar si dovedeste mentalitatea ezoterica a constructorilor Parlamentului Uniunii Europene.

 

Rapirea Europei

europa
Aceasta statuie, in picioare in fata cladirii Winston Churchill, se refera la mitologia antica si descrie reprezentarea vechii Europe. Are la baza o poveste in care Zeus s-a deghizat ca un taur alb pentru a o seduce pe printesa Europa care era la cules de flori. Atunci cand ea s-a apropiat de taur si s-a urcat in spate, taurul a rapit-o si a profitat de ocazie pentru a fugi cu ea.

Deci, femeia (care reprezinta Europa) pe acest taur este pe cale de a fi rapita si violata. OK, ciudat. Oricum, ea reprezinta lupta dintre bine si rau, soarele vs luna samd.

 

Sa concluzionam

 

Uniunea Europeana este un superstat care in prezent include 27 de tari (mai multe in viitor). Aceeasi credinta asteapta tari americane si asiatice, care sunt obligate sa se uneasca sub acelasi pavilion si valuta pentru a crea alte superstate. Acestea sunt blocurile de constructie pentru un singur guvern mondial, un obiectiv pe care il are elita lumii. Parlamentul European este primul monument reprezentand un superstat si releva, prin simbolism, ura de religie, planurile pentru o noua ordine mondiala si aprobarea subtila pentru tiranie.babel-strasbourg

Comments are closed.